09-01-08

 

Toen wij 6 jaar geleden aan kinderen begonnen was dat best wel spannend. Vrijen werd intenser zeg maar...je hebt bij elke vrijpartij wel het gevoel dat je een kindje aan het "maken" bent..je relatie krijgt daardoor op die moment een andere dimensie zeg maar...

Als je na 2 jaar nog niet zwanger bent dan begin je stilaan te panikeren en begin je vanalles uit te proberen dat mensen je beginnen aan te raden: ooievaarskruidthee, op zijn hondjes vrijen, niet naar het toilet spurten nadien maar met benen omhoog...been there, done that...maar niks hielp bij ons.

Ik ben één keertje zwanger geraakt na 3 jaar "proberen". We hadden na een avondje stappen ons laten gaan in een zatte bui...en voila, ik was zwanger! Helaas is dat misgelopen na 8 weken...en nadien bleek dus dat mijn eierstokken verstopt zijn door endometriose en ik dus niet meer zwanger kan geraken op een natuurlijke manier.

Nu we voor een 2e gaan ben ik zo een beetje aan het rondsurfen hoe het tegenwoordig zoal gaat met de bedactiviteiten van onze dames tijdens hun vruchtbare dagen...en wat ik nu las...hihi...ik moet het met jullie delen:

Randjesfietsen (wikipedia)

Randjesfietsen is een seksuele techniek om de intensiteit van het orgasme van de vrouw (en in mindere mate ook dat van de man) te verhogen. Door de genitale prikkelingen net aan het begin van een hoogtepunt te stoppen, wordt het lichaam gedwongen op het randje van een orgasme te balanceren. Hierdoor is het mogelijk meerdere keren na elkaar een (gedeeltelijk) seksueel hoogtepunt te beleven zonder de refractaire periode te doorlopen.

Vrouwen die zwanger willen worden, gebruiken deze techniek om de baarmoedermond in het plasje sperma te laten dippen. Biologen geloven dat door dit 'zuig-effect' er makkelijker een bevruchting tot stand kan komen.

 

Als het mensen kan helpen....waarom niet zou ik zeggen! :-)

 

12:56 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.