16-02-08

Planning

Het gesprek gisteren was verhelderend. Er kwamen direkt een aantal dingen terug...zoals de spuiten, de hormonen...

En we vliegen erin!!! We zijn zelf verschoten hoe snel het ineens zal vooruitgaan. Als alles volgens planning loopt zal het zelfs terug voor dezelfde periode zijn als wanneer ons dotje is geboren :-). ALs ik van de eerste keer zwanger ben natuurlijk...

Op 22/2 moet ik voor de eerste keer op controle. En op 23/2 moet ik beginnen met suprefact. Tot 24/2 moet ik mijn pil blijven nemen. Dit is gewoon om de cyclus regelmatig te maken.

De suprefact neusspray is om alles plat te leggen. Dan simuleren ze op die manier een menopauze (met alle bijwerkingen vandien) zodat je geen onverwachte eisprong kan maken. Die neusspray moet ik 3x per dag doen in elk neusgat. Om 7u, 15u en om 23u.

En vanaf 6 maart moet ik dan terug op controle zodat ze kunnen zien wanneer ik met de menopur moet beginnen. Menopur zijn hormonen die ik in mijn buik moet inspuiten 's morgens. Die dienen om eitjes aan te maken. Normaal per eisprong maakt uw lichaam maar één eitje aan. Maar met deze behandeling is het de bedoeling per keer meerdere aan te maken en vandaar dus die hormonen! Dat zal zo'n 2-tal weken zijn dat ik die moet spuiten en dan gaan ze ze kunnen wegprikken.

Dus als alles loopt zoals gepland dan zal ik begin april weten of ik zwanger ben waarschijnlijk. Spannend....maar het gaat moeilijk zijn om het voor iedereen te verzwijgen hihi...

 

Niet Commerciele Banner

13:08 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.