18-07-08

Stand van zaken

De pijn is nog aanwezig, weliswaar in lichtere mate maar tegen de namiddag moet ik rusten, dan ben ik op en kan ik niet meer verder. Dan wordt stappen moeilijker omdat alles trekt in mijn liezen en mijn schouders doen ook nog steeds pijn dus diep ademhalen zit er nog niet in.

Mijn buik staat ook op ontploffen...ik ben precies al 4 maanden zwanger en mijn gewicht, laat ik daar maar over zwijgen intussen (hoewel ik amper eet dezer dagen). Ik kan geen broeken meer verdragen dus ben genoodzaakt tot rokjes, een pijamabroek of een joggingbroek .... en na het eten is het nog veel erger. Straks denken ze dat ik al zwanger ben...ik zou gerust een zwangerschapsbroek kunnen verdragen (zo eentje met rek op de buik) maar ja....dat zou wel ongeluk brengen wss :-)

Ik wil buiten, ik wil energie, ik wil springen en terug gaan joggen...maar t gedacht alleen al doet me ineenkrimpen van pijn en vermoeidheid. Het mag stilaan gaan beteren nu....het is genoeg geweest, ik vind dat ik genoeg heb afgezien....

Bij deze, solliciteer ik voor een hernieuwde gezondheid en een prachtbaby in mijn buik :-)

Groetjes x

12:23 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heel Heeeel veel succes op 28/7. Amai zullen nog lange dagen worden om af te tellen. Hopelijk heb je af en toe iets om je gedachten even op iets anders te zetten.
Ik duim van ganser harte dat de pijn niet voor niets is geweset.

Gepost door: Inge | 21-07-08

De commentaren zijn gesloten.