26-08-08

Laatste UZA controle

Vandaag zijn we voor de laatste keer op controle gemoeten in het ziekenhuis. En we hebben ons babietje weer kunnen bewonderen. Het is nu al 1,77cm groot haha. En we hebben ook het hartje weer horen kloppen. Ook ons dotje was mee en die vond dat geluid best grappig...

Alles is dus dik ok met ons babietje, alles zit op schema, nog altijd dezelfde bevaldatum.

Ik heb de laatste dagen wel heel veel last van druk in mijn onderbuik. Maar dat is te wijten aan de groei van de baarmoeder zoals ik dus al dacht (die bandenpijn). Maar het is echt wel heel pijnlijk geworden de afgelopen dagen. Het is een constante druk op mijn blaas en darmen en getrek in mijn liezen dus zitten is niet aangenaam, lopen doet pijn en liggen gaat weer alleen op mijn rug voorlopig...ja t heeft wat in zwanger zijn :-)

Dokter sprak van dafalgan te nemen als het echt niet gaat maar ik merk wel dat het meestal het ergste is tegen de avond en dan leg ik mij gewoon op de zetel hé....overdag is rusten voorlopig uitgesloten met dotje in de buurt..ach nog een paar dagen en dan kan ik een middagdutje doen als dotje naar school is jipie.

Vanaf nu mag ik dus gewoon op controle bij de gyne. Heb haar de hele middag proberen te bellen zonder succes voor een afspraak, vermoed dat ze met vakantie is...blijven proberen hé :-)

Morgen scan ik (probeer) de nieuwe echo in van ons iets groter "vlekje"

Ik hou jullie op de hoogte!

22:26 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.