10-09-08

En toen...

leuk zo'n verhaaltje van 9 maanden hé...ik word er dus helemaal sproojesachtig van, vandaar de tinkelbel hier op mijn blogje.

Gisteren nog een paar zwangerschapskleren gaan kopen want ik groei dus volledig uit mijn garderobe. Straf hoe je altijd uitkijkt naar zo'n zwangerschap en dan allemaal mooie kleding ziet...en als je dan effectief begint rond te worden en die kleding moet gaan kopen voel je je niets anders dan onellegant en vind je dat niets je staat...vrouwen hé :-)...

Ik ga het niet te luid roepen maar de laatste dagen ben ik niet meer misselijk geweest...ik kan zelfs 's morgens al drinken...lekkere frisse cécémel mmmm dat kan mij nu eens smaken zie ... zou het tij dus gekeerd zijn en kan ik vanaf nu beginnen genieten? Nu mijn snotvalling nog doorstaan en dan voel ik me kiplekker.

Ik moet zeggen dat mijn blaas nu wel supergevoelig is, maar dat is blijkbaar normaal voor "volgende" zwangerschappen....t schijnt dat dat elke keer erger wordt, gelukkig stoppen we dan wel na dit kleintje :-). Als ik loop, ga zitten, ga opstaan..constant wordt ze geïrriteerd...toch maar eens melden bij de volgende controle alleszins.

De baby's evolutie - week 11 (maand 3):
Deze week worden de zaadballen of eierstokken en allerlei andere belangrijke organen gevormd. Nu moeten ze alleen nog verder te groeien tot de tijd dat de baby geboren kan worden. Daarom is er na deze week, nog maar weinig kans dat je baby een of andere afwijking ontwikkelt.

Op het einde van deze week is je baby zo'n 5,5 cm groot en weegt 10 gram.

09:12 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.