17-09-08

Spoed consultatie

Vanmorgen holder de bolder op consultatie geweest bij de gyné...de pijn in mijn buik bleef aanhouden en werd zelfs erger. Gisteren kon ik bijna niet meer recht lopen en naar het toilet gaan deed al evenveel pijn als bevallen...dit kon niet meer goed zijn dus, vanmorgen dan maar snel naar de gyné gebeld en ik mocht op controle komen.

En daar bleek...alles dik in orde met onze baby...flink gegroeid, duidelijke hartslag, mooi op schema (11,5 weken) en heel beweeglijk...oef dat was al een hele opluchting!

Wat was dan de oorzaak van de aanhoudende pijn...jaja nog steeds die serieus opgezwollen eileiders van een maand geleden...nog steeds een gevolg van die overstimulatie en dit kan dus nog enkele weken aanhouden...

Al bij al dus dik ok, buiten die pijn gerekend dan...maar nu ben ik al wel een pak geruster en dat is al het dubbele waard natuurlijk.

Dus gewoon veel blijven rusten en het heel rustig aan doen is de boodschap...en dinsdag mag ik gewoon terug op controle voor de normale 12 weken testen en controle :-)

12:23 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Da's dan een hele geruststelling hè. Hopelijk blijft de pijn niet al te lang meer duren. Rust lekker uit !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 18-09-08

Spoed Waarvoor de spoed al niet goed is. Gelukkig was er niets aan de hand. Maar wees maar zeker dat je me ook op spoed zou aantreffen. Een gerust gemoed is goud waard.
Ik hoop voor je dat de pijn wel snel wegtrekt en dat je ten volle kan genieten van je zwangerschap!

Gepost door: Bokje | 18-09-08

De commentaren zijn gesloten.