22-09-08

12 weken

Ik loop al 3 dagen rond met migraine, barstende hoofdpijn en daar hoort natuurlijk ook weer een misselijk gevoel bij. Je mag natuurlijk niets inpakken als zwangere dus dat maakt het er niet gemakkelijker op. Ik gebruik wel wat tijgerbalsem maar na een kwartiertje is dat zijn effect al verloren natuurlijk.

Maar we kijken uit naar morgen...morgen de echo van 12 weken...we gaan ons babietje zien :-). We zijn zo benieuwd...het zien bewegen hihi...het zien groeien. Morgen wordt dan ook de nekplooimeting enzo gedaan...hopelijk is alles in orde en kunnen we beginnen genieten van deze zwangerschap.

Ze zeggen dat een baby in de baarmoeder de emoties van de moeder kan aanvoelen door stoffen (endorfines, adrenaline) die vrij komen. Ik weet wel niet vanaf wanneer dit is...hoop nu nog niet want ik zit al 2 maanden met alleen maar pijn dus veel goede stoffen kan mijn wondertje nog niet ontvangen hebben van mij hé...morgen eens vragen aan de gyné...

Ik hou jullie uiteraard op de hoogte!

13:51 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met je baby'tje! Een twee weken na jullie geboorte zal de onze hopelijk volgen :-)

Oh, de gynea heeft me gerustgesteld dat sommige medicijnen (die zij dan voorgeschreven heeft) wél mogen, dus mocht je echt niet meer kunnen, er zijn mogelijkheden :)

Groetjes!

Gepost door: RedRose | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.