24-09-08

Echo 12 weken

Gisteren de echo gehad van 12 weken met nekplooimeting en ... alles dik in orde. Ons babietje heeft naar ons gezwaaid en lag lekker te dobberen en bewegen in mijn buikje.

Hij/Zij had de perfecte afmetingen zoals het hoort en alles zag er naar behoren uit. Meer moet dat niet zijn voor ons...alles vlotjes zoals het moet :-)

Ons dotje was mee en zei als eerste: hé het babietje is gegroeid mama...dus ze ziet het ook wel degelijk...wat niet evident is zelfs voor ons om soms iets te maken uit al dat zwart/wit natuurlijk.

Ook ventje was weer onder de indruk (was zijn eerste keer dat hij deze keer mee ging dus...) en vroeg natuurlijk al of ze kon zien wat het ging worden maar dat is uiteraard nog veel te vroeg, nog even geduld hebben.

Ook het hartje hebben we weer flink horen kloppen en dat doet toch iets met je..dat maakt het allemaal echt hé.

Nu moet ik deze week nog bloed laten nemen voor alle testen op down, toxoplasmose, ijzer en noem maar op..en dat dan doorbellen naar de gyné.

De volgende afspraak is voorzien voor 20/10 dus we kunnen weer aftellen...

Een echo kan ik helaas niet laten zien want de gyné haar printer was stuk en dus niets meegekregen. Maar volgende keer mogen we een usb stick meenemen en gaat ze alle beelden erop zetten...die van vorige week en van gisteren, want ze heeft er veel zei ze...en dan kunnen jullie mee genieten natuurlijk!

13:57 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amai.. Allemaal weer goed nieuws.. goed zo.. ge hebt toch terug gezwaaid zeker.. Wel leuk om zo van dichtbij je zwangerschaop te volgen.. 't is precies of ik zelf zwanger ben.. allez.. dikke knuffel en tot snellekes..

Gepost door: Bart | 24-09-08

wat leuk zeg!!! fantastisch goed nieuws hé, ik moet nog twee weekjes wachten, tmag er ook snel zijn hoor :-) Maar vorige week heb ik ons babietje ook gezien, dus heel content ;-) Ik heb er vertrouwen in :-)

Gepost door: RedRose | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.