08-10-08

14 weken

Helemaal van mijn misselijkheid ben ik nog niet vanaf en af toe hoort daar overgeven ook nog bij maar het is al beperkt ... zeker niet meer alle dagen. Ik heb zelfs soms al zeer energetische dagen dus dat is goed hé.

Maandag had ik grote kuis gedaan in mijn wc: tegels van boven tot onder, wc van boven tot onder, vuilbakje, borstel, lavabootje...alles moest er aan geloven...zo dan nog de deur van het toilet, de laminaat van de gang helemaal gedaan op mijn knieën met een sponsje zodat echt alle sporen van siliconeresten verdwenen waren...kortom mij serieus laten gaan...en als gevolg: 's avonds serieuze last van mijn staartbeen! Maar ja als ik de energie heb moet ik er van profiteren en doordoen hé :-)

Voor de rest gaat alles goed. Ik heb alleen de indruk dat mijn buikje kleiner wordt dan groter maar soit...dat is normaal als je weet dat ik al vanaf augustus dikker was hé. Mijn gewicht blijft redelijk stabiel nu..af en toe voel ik ons wondertje lichtjes...kleine steekjes in mijn lies horen er ook nog bij...dus eigenlijk begin ik echt wel te genieten nu :-)

20 oktober mag ik terug op controle...aftellen maar...

09:23 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.