21-11-08

Mama, wat heb je in je buik?

Ons dotje begint zich serieuze vragen te stellen over de zwangerschap...het zal aan het zinken zijn haha...

Zo vroeg ze mij al eens of ik de baby had ingeslikt en zo in mijn buik was terecht gekomen.

Ze heeft een mooie boek gekregen van ons waar alles staat in uitgelegd rond de zwangerschap en de baby op maat van kindjes uiteraard.

buik

En dat begint dus allemaal bij het zaadje...en slimme dochter als we hebben begreep ze toch niet zo goed hoe dat zaadje van papa zomaar in mijn buik terecht is gekomen. Ik vertelde haar dat ik dat wel eens zou vertellen als ze wat groter zou zijn, dat dat nog wat ingewikkeld is. Maar neen hoor...toe mama, vertel het nu maar. Ze gaf dus niet af. Ik antwoordde dan maar gewoon dat dat zaadje uit papa zijn piemel komt en ik kreeg als reactie: "aaah ok dan"....pfff dat viel nog mee dacht ik :-)

Ze begint zich ook af te vragen waar de baby moet slapen en of die haar speelgoed krijgt en... kortom haar breintje is aan het werken maar we krijgen haar steeds gerustgesteld voorlopig.

Ze weet ook dat de baby pas komt als de Paasklokken komen maar toch begint ze nu regelmatig te vragen of de baby al uit mijn buik is...t zal toch wat lang beginnen duren voor ons kleine prinses!

Leuk hoe ze zo op ontdekking gaat hé!

Groetjes x

 

10:12 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk ... ... hoe je dochter omgaat met deze zwangerschap. Leuk hoe ze reageert op het verhaal. En hihihi, haar eigen bezorgdheden, speelgoed moeten delen of zelfs erger afstaan, .... Leuk toch hoe zo een kleine meid reageert. Weet je al wat ze gaat krijgen: een broertje of een zusje?

Gepost door: Bokje | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.