05-01-09

27 weken

Mijn "leuk verhaal" van vorige week kan je lezen op mijn ander blogje.

Gelukkig heeft heel dat avontuur niks misdaan voor ons wondertje!

Intussen met een week rust is er wel 2kg bij  pfff.... waar gaat dat eindigen. Ik weeg nu al een kilo meer dan toen ik zwanger was bij dotje op het einde...en ik moet nog 3 maanden gaan!!!!!!

Ons babietje schopt er lustig op los dus daar hoef ik me al niet teveel zorgen bij maken. Ik heb op de spoed ook nog een mooi fotootje gekregen waarop hij/zij lustig ligt te zwaaien :-)

Mijn buik is zodanig gegroeid intussen dat ik niet meer van een navel kan spreken...hij puilt gelukkig (nog) niet uit maar van een putje is geen sprake meer.

Harde buiken wisselen zich intussen af met de nodige rugpijn, maagzuur en immobiliteit maar ja dat hoort er allemaal bij. Het heeft altijd snel voorbij gegaan de afgelopen weken maar nu mag het nog sneller einde maart/begin april zijn, ik ben het echt beu...op deze manier is er niks meer aan (buiten de kindsbewegingen natuurlijk)

Mijn kleren groeien van mijn lijf zienderogen...dat belooft voor op het einde...ga ik constant in mijn pijama moeten rondlopen of wat hihi...

Ik probeer van de week de echo nog eens te scannen hoor...13 januari moet ik terug naar mijn gyné...

 

 

Niet Commerciele Banner

09:36 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: gewicht, rugpijn, maagzuur |  Facebook |

Commentaren

Even doorbijten ! Je weet wat je ervoor in de plaats krijgt hè !
(ik zal wel zeggen hè ... ;-)
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.