12-01-09

Doopsuiker

Vorige week gingen we doopsuiker kiezen. We hebben al een hele mooie keuze gemaakt maar nog niets besteld...binnen een 2-tal weken is het namelijk nog beurs en dan op het einde van de maand krijgt ze nog een aantal nieuwe dingen binnen dus gaan we wachten tot het einde van de maand uiteraard. Ik vermoed wel dat we bij onze eerste keuze gaan blijven maar je weet maar nooit hé.

We kozen 3 dingen: 2 doosjes en bolletjes voor de kindjes. Het thema? Neen, sorry dat kan ik natuurlijk nog niet verklappen hé :-)...neen ik trap er niet in!

We geraken er trouwens goed op ingesteld om het geslacht niet te verspreken. Er zitten namelijk nogal wat curieuzeneusjes te vissen en polsen zodanig dat we dus constant op onze hoede zijn hihi...er gaan er in ieder geval een hele boel verschieten denk ik :-)

Deze maand ga ik de baby uitzet ook bijeen "rapen". Een beetje van de zolder, een beetje van een vriendin en een beetje nieuwe dingen.

Mijn ventje gaat de nodige papieren aanvragen op het werk voor de kindergeld en kraamgeld en zo stilaan kunnen de echte voorbereidingen dan beginnen, spannend! Ik dacht dat het bij een 2e allemaal wat minder spannend zou zijn maar neen hoor...vind het even spannend en gezellig als bij een eerste!

To be continued...

09:39 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: spannend, geslacht, kindjes, doopsuiker |  Facebook |

Commentaren

Echt, ik geniet mee als ik dit allemaal lees ! Ondertussen is een vriendin van mij ook zwanger, nog maar pril, maar zwanger is zwanger ! Ikzelf zal het nooit meer worden (waarschijnlijk), maar ik hou van alles wat ermee te maken heeft !
Dikke knuffel, ook aan het buikje !

Gepost door: Mamapippa | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.