29-01-09

31 weken

En het aftellen kan beginnen en geloof me dat doe ik met plezier :-)

Het is genoeg geweest en het mag nu stilaan eind maart/begin april zijn en dat ik ons babietje vlug in mijn handen kan houden.

Hoewel ik nog altijd van de beweging daarbinnen houd zijn er toch ook een aantal obstakels hoor: ik ga nog steeds naar de kiné voor mijn rug, slaap heel slecht, geraak nog amper aan mijn voeten, geraak amper uit de zetel of het bed...ik wil terug een spring in t veld worden :-)

Maar die bewegingen van ons wondertje zijn wel zalig hoor. Je kan al echt een voetje of handje voelen. Zo van die bultjes die op mijn buik verschijnen en goed hard kicken maar zonder pijn hoor.

Ik ben nu ook volop bezig met de voorbereidingen. Er is al een deel doopsuiker besteld voor de kids en de rest ga ik dit weekend bestellen. Aan het kaartje wordt gewerkt. Ik ga met een foto werken en die moet uiteraard gemaakt worden met mijn nieuwe camera hihi... Ik begin stilaan de uitzet van zolder te halen en alles te wassen.

Ben gisteren ook nog wat gaan shoppen voor de eerste dingetjes zoals bodietjes en eerste pakjes. In welke kleur? Tjah...wie zal het zeggen hé :-)

Ons dotje zal intussen een beetje plaats moeten afgeven in haar kastjes vermits er nog geen extra kamer is voorzien...dat zal voor bij de verhuis zijn...maar ik ben ervan overtuigd dat ze daar geen bezwaar tegen zal hebben, onze grote zus!

Ik heb ook voor mezelf 2 nieuwe pijama's gekocht voor in het ziekenhuis dus dit weekend kan ik ook al mijn valiesje maken. Nu al? Ja hoor met al die ziekenhuisopnames van het laatste jaar neem ik geen enkel risico meer :-)

Het enige dat ik nog voor mezelf moet gaan halen zijn Lilypadz:

lilypadz

Dit zijn siliconen borstcompressen die je kan aanbrengen voor de borstvoeding. Tegen het lekken, niet waar :-). In de tijd dat ons dotje geboren is hadden ze dat ook al maar toen was dat nog vrij kostelijk en deed het toen met wergwerpbare. Intussen zijn deze Lilypadz vrij prijselijk geworden (zag ze al staan voor 25 euro) en je kan die steeds teruggebruiken (beetje wassen met water en zeep) en ze zijn zelfklevend zodat je zonder beha kan slapen en dat gaat deugd doen...zeker in het begin wanneer de stuwing opkomt ... geloof me...ik had net 2 betonblokjes aan mijn borstkast hangen toen..dus dan kan je zeker geen bh verdragen...

Groetjes x

 

 

10:06 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hoedje af dat bv gaat geven, heb het zelf geen seconde overwogen ...
Zou je niet beter geholpen worden door een osteopaat ???

Gepost door: stine | 29-01-09

Heb zelf geen borstvoeding gegeven, dus ik kan er niet over meepraten. Wat k wel weet, is dat je niet vroeg genoeg aan je valies kan beginnen. Mijn water brak op 33 weken, en bij ons was nog niks klaar. Da's schrikken zenne !
Prettig weekend !

Gepost door: Mamapippa | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.