18-02-09

Zwanger zijn

...ik zie er  de fun niet meer van in, echt niet...

Eerste 3 maanden misselijk, overstimulatie, nog meer misselijk, niercrisis, bekkeninstabiliteit, harde buiken...en sinds gisteren mag je daar dus griep aan toevoegen..;en ja je mag dus niets nemen buiten wat dafalgan om de koorts onder controle te houden..keelpijn, verstopte neus? Pech, gewoon ondergaan en wachten tot het overgaat :-(

Heel de nacht heb ik afgezien met mijn darmen, mijn maag, harde buiken en verstopte neus...ik heb welgeteld 1 uurtje geslapen. Voor de rest heb ik afgezien...en wakker gelegen en liggen draaien en keren...in bed, in bad, op de zetel, op het toilet;..nog een beetje (veel) overgeven vanmorgen om 6u om dan eindelijk toch weer een beetje te kunnen soezen...

Ik weet met mezelf geen blijf, weet niet hoe liggen, zitten of kruipen...ik kan je niet meer vertellen dat ik wenste dat het al eind maart was!

Nog 5 weken te gaan normaal...

10:25 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

leef mee ! ik begrijp echt hoe je je voelt, ik had elke nacht last van een verstopte neus en kreeg ook enkel "natuurlijke" middeltjes die niks maar dan ook niks hielpen hé ! (pas op ik ben fan van natuurlijke middelen hé, daar niks van) maar het wordt té veel op een gegeven moment en het is makkelijk van anderen om te zeggen "nog ff, je krijgt zoiets leuks en waardevols in de plaats" maar je komt er geen r**t mee verder hé ! Volhouwen !!!

Gepost door: stine | 19-02-09

jeps, ik weet ook hoe het voelt... Na 7 maand overgeven, griep, sinusitis... ben ik OP. Vandaag nogmaals aan de monitor gaan liggen, maar gelukkig was alles prima. Ik heb intussen mijn 8e verkoudheid te pakken, een nasleep van de griep die ik had. Tmag van mij snel eind april zijn :-)

Gepost door: RedRose | 20-02-09

Eerst en vooral: een hele dikke knuffel !
Nog even volhouden, je zou bijna gaan hopen dat het wat vroeger komt ...
Nog eventjes, en je wondertje ligt in je armen !

Gepost door: Mamapippa | 25-02-09

De commentaren zijn gesloten.