04-03-09

Controle bij gyné

Gisterenavond moesten we weer op controle bij de gyné...ik keek er naar uit...hoopte dat ze mij zou helpen want het wordt echt zwaar. De harde buiken worden pijnlijk, mijn onderste ribben zitten niet meer goed (volgens kiné), rugpijn, t zuur, kortademig, "het" zit op mijn blaas...kortom ik ben doodop...ik kan niet meer, ben aan het einde van mijn latijn.

De gyné zag het dan ook onmiddellijk toen ik binnenkwam: oei jij ziet er echt wel moe uit! Na controle bleek dan ook dat ons babietje nog niet is ingedaald dus vandaar de last van mijn ribben en ademhaling...hopen maar dat het snel een beetje zakt dus. Mijn gewicht is op een maand tijd ineens serieus in de hoogte gegaan: ik ben 3kg bijgekomen zomaar op een maand! Nu eten doe ik echt niet meer veel maar ik drink wel des te meer...wel tot 2 à 3 liter en geloof me, dat is niet van mijn gewoonte :-)

Met ons babietje was alles super in orde, des te beter natuurlijk! Ons babietje was ook een hele kilo bijgekomen op een maand. "Het" weegt momenteel 2,7kg en meet 45 cm. De gyné heeft mij dan ook verwittigd dat het wel eens een zware brok zou kunnen worden en dat het dus nog zware weken worden...

Ze heeft me ook aanbevolen om dringend te rusten...anders ga ik te uitgeput zijn tegen de bevalling en dat mag zeker niet gebeuren...maar ja...als je niet kan slapen of rusten, hoe doe je dat dan? Nog een weekje werken en dan is het gedaan...mss dat ik me dan wat meer in de zetel kan zetten?

En nu aftellen naar 18/3, de volgende controle...

10:22 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Toch steeds fijn om te horen dat met baby'tje alles goed gaat !
Hopelijk kan jij je rust ook weer vinden, om zo 'stevig' te staan voor als de bevalling eraan komt.
Dikke knuffel, ook aan buikje !

Gepost door: Mamapippa | 04-03-09

goed hé dat alles goed loopt! Flinke brok zal het hier zeker zijn, de onze weegt momenteel 200gr minder dan die van jou en is nog 4 weken vroeger :p Tzal wel meevallen ;-)

Gepost door: RedRose | 04-03-09

Nog een beetje geduld meid... je bent er bijna! Alles gaat goed met de kleine spruit en dat is goed hé! Ons Ines woog 3kg640 en was 51.50cm, ook geen kleineke dus ;-)
Liefs Mieneke

Gepost door: mieneke | 04-03-09

Hey Doe dan maar goed wat de gyné zegt , het zal inderdaad een ferme baby zijn zo te lezen goed hé
Ninne

Gepost door: Ninne | 05-03-09

De commentaren zijn gesloten.