09-03-09

36,5 week zwangerschap

Ik heb constant last van harde buiken en sinds donderdag zijn daar ook voorweeën bijgekomen. Dit laatste heb ik nooit gehad bij ons dotje...kan soms echt wel pijnlijk zijn en zeker een minuut aanhouden.

Dat maakt het natuurlijk allemaal nog moeilijker want op die moment kan je niet meer bewegen, niet liggen of zitten...erg hoor :-)

Mijn bekken doet ook nog steeds pijn en ik heb intussen ook menstruatiepijn erbij gekregen. Dat komt naar het schijnt door de strekking van de banden waar de baarmoeder aanhangt.

Die voorweeën zouden naar t schijnt goed zijn voor het indalen van de baby...ik ben benieuwd want voorlopig zit het nog vrij hoog volgens mij...

18 maart moeten we terug op controle...

Dit las ik op t internet:

De baby's evolutie - week 37 (maand 9):
Het is normaal dat je je baby wat minder voelt bewegen, er is immers maar weinig plaats meer. Ben je toch ongerust, bel dan je dokter, in de meeste gevallen kan hij je geruststellen. Een baby geboren tussen 37 en 42 weken, beschouwt men al "a terme", op tijd dus. Wordt hij voor 37 weken geboren, dan spreekt men van een prematuurtje.
Op het einde van deze week is je baby zo'n 46,5 cm groot en weegt 3100 gram.

Nu wat die beweging betreft mag ik niet klagen hoor...ik voel hem/haar nog steeds voldoende bewegen en de bewegingen worden zelfs nog erger dus...

Nu maar hopen dat "het" snel komt hoor...kaartjes zijn klaar, doopsuiker is klaar, valiesje staat klaar en de wieg staat hier ook dus...

baby28


08:59 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De laatste loodjes wegen zwaar hè. Maar zelfs al begint de bevalling nu plots, ook al is het 3 weken te vroeg, het baby'tje zal er dan wel klaar voor zijn !
Je kan nu toch beginnen aftellen, en ik tel mee, je houdt het al meer dan 3 weken langer uit als ik, in de tijd ...
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 09-03-09

:-) Leuk hé, het begint heel dicht te komen ;-) Ik tel ook lekker af :D Maar eigenlijk geniet ik nu van de rust die ik nog even heb... Tdoet zo'n deugd! Succes!

Gepost door: RedRose | 09-03-09

De commentaren zijn gesloten.