19-03-09

Bezoekje gyné

Het bezoekje bij de gyné gisteren bracht weer iets nieuws aan het licht. Blijkbaar zijn in mijn laatste bloedtesten GBS (Groep B streptokokken) gevonden. Dit houdt in dat ik tijdens de bevalling eerst 4 uur aan een baxter met antibiotica moet...zodanig dat het babietje niet besmet kan worden...is dit wel het geval, door een te snelle bevalling bijvoorbeeld dan moet het kindje ook al aan de antibiotica...nu dat nog hé :-)

Ons babietje doet het verder goed...hoewel...alles zit nog mooi dicht, "het" is nog niet ingedaald...dus volgens de gyné zal het nog niet voor direkt zijn. Nog maar effe geduldig wezen zeker :-)

Ons babietje weegt intussen een flinke 3 kilo en ik heb ook nog meer dan voldoende vruchtwater. Ikzelf was een kilootje afgevallen, raar maar waar...

En nu maar afwachten hé...gisteren gingen we de champagne halen voor in het ziekenhuis en zo de laatste prulletjes zoals relax, speeltapijt, bedomrander, eerste tutje...

Klaarder kan ik niet zijn hé :-)

09:38 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is inderdaad niet fijn, zeker niet als blijkt dat uiteindelijk je baby'tje nog aan een infuus zal moeten liggen. Maar het is allemaal voor je eigen en je baby's gezondheid hè !
Als ik je niet meer tegenkomen in blogland tot aan 'De Dag', zie dat ge 't goed doet hè !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 20-03-09

Alles gaat goed komen ! En 't babytje gaat goed vooruit, het is al een flink kindje aan het worden ! Ik ben benieuwd wat het is ( meisje of jongetje) en hoe het zal heten. Maar 'k ga nog een beetje moeten wachten hé...Ik wens je nog een fijn en zonnig weekend toe. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 20-03-09

De commentaren zijn gesloten.