07-05-09

Ons wondertje

Ons wondertje is ondertussen weeral 1 maand..niet te doen...het gaat zo snel!

Intussen weegt ze al 4,040kg en meet ze 53,5cm. Ze kan al een beetje brabbelen, ze lacht schattig en kan haar tutje al in haar mondje houden met haar armpje...jaja t gaat snel!

De gehoortest heeft ze met glans doorstaan gisteren. Dus haar eerste bezoek bij K&G is bij deze ook een feit.

Voor de rest heeft ons madammeke wel karakter hoor! Als ze honger heeft zal je het geweten hebben...en dat heeft ze regelmatig (overdag om de 4u maar s nachts om de 3u)...ze is ook sneller malcontent dan haar grote zus en wil dus regelmatig gepakt en vertroeteld worden...gelukkig is het een schatje en is dat dus zeker geen opgave :-)

Grote zus is een echt moederke voor haar...een hele dag kusjes geven en over haar hoofdje strelen, niet normaal...als ze huilt en ik ben aan het koken ofzo dan gaat zij erbij zitten en zegt: ik zal haar wel sussen hoor mama...en ikke? Ikke dikke tranen in de ogen dan natuurlijk....wat hebben we het getroffen met onze kids hé!

Geen greintje jaloezie aan de kant van grote zus dus...integendeel, we moeten haar soms afremmen want ons wondertje zou doodgeknuffeld worden haha...

Sommigen vroegen hier een naam en foto's maar zoals jullie weten zit ik hier anoniem in blogland en ga ik dat dus niet doen...jammer...want ik wil echt wel stoeffen met mijn wonders van kinderen maar dat is een keuze die ik gemaakt heb...geloof me maar, het zijn knappe kids en ze hebben mooie namen :-)...(eigen kind, schoon kind zeker hé)

Groetjes x

20:34 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

kindjes worden rap groot

Gepost door: daemske | 07-05-09

Geniet Hallo,

Een dikke proficiat!!!! En geniet van je wondertje. De tijd gaat snel vooruit. Dus geniet van elk moment!

Liefs,

Bokje

Gepost door: Bokje | 13-06-09

De commentaren zijn gesloten.