20-07-09

Rollen, sabbelen, voetjes spelen...

Onze poppemie is vorige week 3 maanden geworden...het gaat zo snel, veel te snel. Ze woog 2 weken geleden 5,800kg en meet 62 cm. Ze was op een maand tijd maar liefst 4,5cm gegroeid, niet normaal hé!

Ze is ook al zo flink: ze rolt van buik naar rug, trekt zich recht op mijn schoot om alleen recht te zitten, speelt met haar voetjes, speelt met speelgoedjes (in de mond steken is haar favoriete bezigheid), brabbelt er een hele dag op los...eet flink alsof ze uitgehongerd wordt :-)...kortom ze doet het zo goed!

Ze zit ook constant op haar vingertjes en vuistjes te sabbelen en zeveren dat het en lieve lust is. Haar kleertjes zijn altijd doorweekt na een uurtje. En dat tongetje hangt ook meer uit haar mondje om ergens aan te likken dan wat anders...het is een lust m naar te kijken!

En ik , ik geniet natuurlijk...maar kon mij niet meer herinneren van bij de oudste dat het allemaal zo snel gaat pfff...ik probeer zo veel mogelijk te genieten van mijn babietje maar straks kan ze al lopen en moet ze naar school, zo voelt het momenteel :-(

Dus genieten we maar dubbel en dik, samen met haar grote zus...zo vertederend om hen samen bezig te zien. Grote zus gaat dan een kusje geven en kleine zus grijpt dan met haar handje naar haar haar :-)...

Volgende maand mag ze normaal beginnen met groentepapjes maar we mogen het nog wat uitstellen tot na de vakantie, zodat we de overgang rustig kunnen maken. Ik denk eerlijk gezegd dat ze er wel klaar voor gaat zijn. Als ze ons iets ziet eten kan ze ook zo heel opgewonden reageren dus ik vermoed dat ze niet zal twijfelen bij de eerste hap die ze toegestoken gaat krijgen.

 

 

09:21 Gepost door Opnieuw mama? in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |